torsdag 17 mars 2011

Utmaningen

Fick en utmaning av min syster att jag ska skriva 8 saker om mig själv!

1. Alla som läser min blogg vet nog redan att jag fullkomligt ÄLSKAR att träna. Träna är det bästa som finns och utan det så mår varken själen eller kroppen bra. Det är skönt att vara i form!

2. Ett avslöjande!!! Blir snart sambo med min underbara pojkvän Johan. Han ska säga upp sin lägenhet denna månaden och flytta in till mig framåt sommaren! Läääääängtar!

3. Har sån fobi för nakna fötter!!! Det är en av dom äckligaste sakerna jag vet. Barnfötter är inga problem men vuxna fötter är äckliga! Därför har jag väldigt svårt för allmänna duschar där jag vet att folk har gått med sina nakna fötter. Så jag vågar inte gå på golvet med mina egna nakna fötter så jag måste alltid ha på mig min foppa tofflor om jag ska duscha på campingen eller i andra allmänna duschar. Blir bara värre med åren för jag hade inga problem med detta när jag gick i skolan.

4. Är rädd för nästan ALLA insikter, kryp och spindlar! Skit jobbigt på sommaren när det surrar överallt. Getingar och spindlar är värst!! Är så himla rädd så att jag inte vågar dödar dom. Har försökt flera gånger men jag bara skakar och har gråten i halsen. Det är riktigt plågsamt för mig att ens försöka. Slutar alltid med att jag sätter det där locket som man har i mikron över spindeln och låter min första bästa gäst döda den åt mig.
Skrev ett inlägg i våras om när jag försökte döda en spindel! Hatar spindlar!
Maskar är jag också livrädd för. En gång när jag var ute och gick när jag var liten så var det maskar ute och det slutade med att jag fick vända om eftersom det var för många maskar ute på vägen. Grät hela vägen hem. Förstår inte riktigt varför dom skrämmer mig!!

5. Tåstrumpor är dom ända strumporna som jag använder. Sjukt sköna!!! Synd att det är så svårt att få tag i bara. Förmodligen bara jag som använder såna!

6. Är en väldigt dålig förlorare!! Minigolf och bowling är värst. Blir på riktigt dåligt humör om jag förlorar. Så fruktansvärt barnsligt men det går bara inte få bort det. Kan skratta åt det dagen efter men när jag väl är inne i spelet så är det inte kul.

7. Jag är väldigt envis, gillar att få min vilja igenom!! När det gäller spel, minigolf och sånt blir jag bara sur om det går dåligt och då ger jag lätt upp. Men när det gäller sport så skulle det aldrig falla nig in att ge upp.
Jag kämpar tills jag stupar helt enkelt. Jag har en riktig vinnarskalle och gör allt för att nå mitt mål.
När vi sprang tjejmilen förra året så hade jag en spricka i revbenet. Gjorde ju ganska ont så jag funderade på att gå. Men jag tänkte att jag kunde testa att springa för att se om jag skulle klara av det. Både jag och Jennie visste att om jag väl börja springa så slutar jag inte förens jag har gått i mål. Så blev det ju också. Till slut så kände jag ingen smärta för det blev liksom helt bedövat på den sidan. Men jag klarade det och det var det som var viktigast. Skulle aldrig ge upp och börja gå!!!!! Är riktigt envis när det gäller såna saker!

8. Härmar min syster lite! Har genomfört tjejvättern 2 gånger och tjejmilen 3 gånger! Är väldigt stolt över att ha genomfört tjejvättern i både hetta och storm!!!

1 kommentar:

Madame Edith sa...

Wow, vilken lista du fick ihop!!!
Välkommen till Skillingaryd Johan :)