måndag 4 juli 2011

Vi tog en tur till Falkenberg :)

Igår åkte jag och Johan ner till Falkenberg för att hälsa på mamma och syskonbarnen. Det var klarblå himmel och jätte varmt där. Vi hade lite fika med oss som vi åt direkt när vi kom ner.
Sen skulle jag, Johan, Wilma och Tilde ut på en lite cachingrunda :)
Vi gick längs stranden och hittade cachen Surf Zon. Den satt längst upp på en skylt.
Så Tilde ställde sig på Johans axlar och plocka ner den. Det var modigt!

Här skulle vi ta en cach som låg en liten bit in i skogen. Man kunde följa en stig uppför ett litet berg. Man ser inte riktigt att det är en jätte kulle bakom träden. Vi var i alla fall allra längst upp. Gömman skulle ligga i en springa i en sten. Men när vi kollade i springan så slingrade en orm ut från sprickan. Så vi vågade inte fortsätta leta där. Så den cachen hittade vi aldrig :(

 Här hittade vi cachen Falkenbergs gamla motorbana.

 Det vad väldigt fin utsikt vid cachen och sen passade vi på att titta lite på hästarna också :)

 Här tog vi våran tredje och sista cach för denna dagen och det var TB Hotell Skreabacken. 
Blev inte en jätte bra bild. Ingen som kollade in i kameran plus att mitt finger kom med. 
Men på denna cachen blev vi FTF som betyder First To Find :) Det var vi väldigt glada över.
Såg sen på datorn att det var flera stycken som hade varit där efter oss samma dag som blev väldigt besvikna på att dom inte kom dit först! Haha
I den sista cachen tog vi med oss Tutankhamun som är ett spårbart objekt. Den ska vi lägga i en annan cach sen. Ett spårbart objekt flyttas runt av olika människor. Denna har nu rest 114 mil :)
Vi såg också en älg i lådan som har flyttats från Canada-USA-Danmark-Sverige. Den hade rest över 1000 mil. Men barnen tyckte att vi skulle ta med oss det egyptiska myntet. Nu ska vi bara hitta en bra cach att lägga den i :)

Inga kommentarer: